top of page

2 Out Rally Group

Public·1 member

Gorica Varaždin prijenos 15 prosinca 2023 televizor

Pogledaj rezultat Varaždin danas. Svi prijenosi, TV prikazivanja, rezultati uživo i više. Iznenadit ćete se... hajduk – nk-varazdin podudaranja. dinamo – nk ...

NK Varaždin NK Osijek uživo prijenos gledati 10/12/2023 prije 5 dana — gorica varazdin live stream varaždin gorica uživo varaždin hajduk live stream arena dinamo varaždin live stream gdje gledati hajduk varaždin ... [UŽIVO<<<<] Varaždin Gorica gledati prijenos 30 rujna 2023 30. ruj 2023. — [UŽIVO<<<<] Varaždin Gorica gledati prijenos 30 rujna 2023 14. kol 2020. — protiv ekipe HNK Gorica. Utakmica će se, zbog odluke Hrvatskog ... Varaždin Istra prijenos 05/12/2023 Uživo prijenos prije 5 da 5. pro 2023. — Varaždin prijenos 01.12.2023 Streaming Stadion NK Varaždin, Varaždin kola HNL-a igraju Gorica i Hajduk. Gdje gledati Istra – Varaždin ... Gorica i Varaždin odigrali bez pobjednika! Pogledajte goloveGorica odlično krenula u utakmicu i povela preko Vujnovića (28'). U nastavku je Varaždin se probudio i svoju dobru igru su okrunili preko Brodića u 80. minuti za konačnih 1:1 GORICA: Banić - Raspopović, Steenvoorden, Leš, Štiglec - Pršir, Soldo - Majstorović, Ndockyt, Mitrović - Vujnović VARAŽDIN: Zelenika - Kolarić, Jelenić, Pellumbi, Bručić - Elezi, Postonjski, Pilj - Banovec, Brodić, Šego Supersport HNL: Gorica - Varaždin, 23. 7. 2023. (STREAMING===) Varaždin HNK Gorica uživo prijenos 17. ruj 2023. — (STREAMING===) Varaždin HNK Gorica uživo prijenos gledati 30 rujna 2023 17. ruj 2023. — [[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati ... Varaždin Dinamo gledati prijenos 5 studenog 2023 4. stu 2023. — 5. kol 2022. — Varaždin – Dinamo prijenos uživo, ovdje gledajte live stream utakmica SuperSport HNL lige Inače, utakmice možete gledati ... Njegov varaždinski kolega Mario Kovačević istaknuo je da je rezultat realan. - Mogu od kraja krenuti. Mislim da je na kraju realno. Slabo smo ušli u utakmicu. Prvih pola sata kao da smo čekali da primimo gol. Posebno tih prvih pola sata Gorica je bila bolja, imala je prilike i na kraju postigla taj pogodak. Poslije toga smo se mi malo probudili. Drugo poluvrijeme smo mijenjali raspored igrača, bilo je puno bolje, izjednačili smo, poslije opet je bila otvorena utakmica i s jedne i s druge strane. Tako je, kako je. Treba raditi i s vremenom ćemo biti bolji. Ali da je lako i nije - rekao je nakon utakmice trener Gorice Željko Sopić pa dodao i zašto je uveo novo pojačanje Svena Blummela odmah na početku drugog poluvremena pa ga zamijenio nakon 20 minuta: - Promijenio je podlogu, mučio se i morao sam reagirati zbog zadnje lože. Nije popularno, ali ja sam trener. U tom trenutku radim što mislim da je najbolje za ekipu. Na kraju... Pa vjerojatno je rezultat zaslužen. Svakome po bod. Iz onih šansi u prvom poluvremenu moramo bolje zabiti, jednostavno, realizirati ih i postići više pogodaka. To je malo pitanje kvalitete i svega. Što se tiče drugog poluvremena, zaslužena dominacija Varaždina. A kad vam ode puno igrača, a vi dovedete sedam do 10 dana par njih... Dok vi njih upoznate... Gorica i Varaždin otvaraju nastavak domaćeg prvenstva 18. sij 2023. — kola SuperSport HNL protiv HNK Gorice. Utakmica je na rasporedu od 15h uz izravan prijenos na MaxSport 1 programu. #nkvarazdin #ovojenasgrad ... Prsima je Mitrović proslijedio loptu do Vujnovića koji je bio spretan te pogodio suparničku mrežu. Foto: Matija Habljak/PIXSELL Primljeni pogodak bio je potreban gostima iz Varaždina za razbuđivanje. Do kraja poluvremena se igralo ravnopravno, a najbolju šansu u tom dijelu dvoboja imali su gosti, ali je u 38. minuti Brodić pogodio prečku. U nastavku utakmice Varaždin je na tragu dobrog kraja prvog poluvremena zaigrao dobro, no dosta su teško gostujući nogometaši stvarali prave prilike. Uglavnom su pokušavali iz daljine, pucali su Pellumbi, Šego i Mitrovski, no sve to je bilo daleko od potencijalnog izjednačenja. No, bolju igru Varaždin je naplatio u 80. Boršić je ubacio, a Fran Brodić glavom pogodio za 1-1. Domaći vratar Banić je dirao loptu, ali je nije uspio zaustaviti na putu prema mreži. Do kraja dvoboja fijukala je lopta oko oba vratara. Dvije odlične šanse imale su obje momčadi, pogotovo Kolarić u 90. minuti za Varaždin, ali rezultat se više nije mijenjao i svaka je momčad na startu sezone osvojila po bod. - Mislim da je bila otvorena utakmica s obje strane, gdje smo mi izdominirali prvo poluvrijeme. Drugo je Varaždin bio bolja momčad. Varaždin Osijek uživo prijenos 10 prosinca 2023 HD uživo prije 5 dana — prije 1 sat — Osijek prijenos uživo i besplatan prijenos online i na televiziji. Iznenadit ćete se... OSIJEK-Varaždin. Varaždin. 8. 1. HNL. ulaznice. hrUkoliko se prijavite kao gost, ulaznice s korisničkih stranica je moguće preuzeti samo jednom (neposredno nakon plaćanja), no u bilo kojem ih trenutku možete preuzeti sa svoje e-mail adrese Ukoliko se prijavite kao gost te unesete netočnu e-mail adresu nećete moći preuzeti svoje ulaznice Ukoliko niste zaprimili mail s ulaznicama, molimo pregledajte ostale sandučiće pošte (Neželjena pošta, spam, bezvrijedna pošta, Promocije,.. ) Ukoliko se prijavite kao gost, prilikom plaćanja ćete morati unijeti sve svoje osobne podatke Ukoliko imate profil na ulaznice. VIDEO Festival promašaja i na kraju po bod svakome: Gorica i Varaždin pucali čak 36 puta! U ogledu 1. kola nove sezone HNL-a nogometaši Gorice i Varaždina su odigrali bez pobjednika 1-1 (1-0) u susretu gdje je domaćin bio bolji u prvom, a gosti u drugom poluvremenu. Gorica je povela pogotkom Nikole Vujnovića u 28. minuti, dok je deset minuta prije kraja Fran Brodić glavom pogodio za podjelu bodova i konačnih 1-1. Gorica - Varaždin statistika Foto: Sofascore za 24sata Od početka dvoboja energičnije su zaigrali Velikogoričani koji su u sedmoj minuti imali prvu veliku priliku. Majstorović se našao sam pred suparničkim vratima, iskosa, ali je pucao pored vrata. Gorica je nastavila napadati, stvorila je još nekoliko obećavajućih situacija, a zasluženo je povela u 28. minuti. ((NA LINIJI-)) HNK Gorica NK Varaždin gledati prijenos 15.12 prije 21 minutu — 1. pro 2023. — — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Istra 1961? Utakmica 8. kola SuperSport HNL-a ... GORICA-Varaždin (1:0) TV repriza. Gdje gledati reprizu? GORICA-Varaždin (1:0) TV repriza. Gdje gledati reprizu? Gledaj Gorica uživo Gorica prijenos uživo na televiziji · Gorica Live Stream Kostenlos Heute · HNK ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page